Category: DEFAULT

Acht Filosofische Miniaturen - No Artist - Demo-CD - Hoorcolleges En Lezingen Op Audio-CD (CD)


2005
Label: Home Academy - none • Format: CD • Country: Netherlands • Genre: Non-Music • Style: Education, Speech
Acht Filosofische Miniaturen - No Artist - Demo-CD - Hoorcolleges En Lezingen Op Audio-CD (CD)

 · Acht filosofische miniaturen Onbekend 4 juli , Filosoof Philipse: de ideale reisgenoot Bij de grens met Belgie al, begint mijn autoradio te kraken om even later helemaal weg te vallen. De CDメs in het dashboardlkastje zijn zo in de geest gesleten dat ik ze na het tweede nummer al niet meer hoor. Zo rijd ik alleen naar ted Reading Time: 1 min.

Artist Title (Format) Label Cat# Country Year; Herman Philipse: Acht Filosofische Miniaturen. Een Hoorcollege Over Grote Denkers Demo-CD - Hoorcolleges En Lezingen Op Audio-CD.

In deze tweede reeks van acht hoorcolleges, opgenomen op acht cd's van ongeveer een uur, behandelt hij filosofen uit de 20e eeuw, respectievelijk Russell, Husserl, Wittgenstein, Heidegger, Reichenbach, Sartre, Popper en Quine. Daarbij krijgen met name logica, kentheorie en .

In deze tweede reeks van acht hoorcolleges [ ] behandelt hij filosofen uit de 20e eeuw, respectievelijk Russell, Husserl, Wittgenstein, Heidegger, Reichenbach, Sartre, Popper en Quine. Daarbij krijgen met name logica, kentheorie en wetenschapsleer veel aandacht. De inhoud van de colleges is uitermate verantwoord en didactisch van hoog niveau.

Filosofen van de 20e eeuw, hoorcollege op cd van Prof. dr. mr. Herman Philipse, met prettig kakkineuze stem. Bertrand Russell, Edmund Husserl, Ludwig Wittgenstein, Martin Heidegger, Hans Reichenbach, Jean-Paul Sartre, Karl Popper, Willard Van Orman Quine. In vogelvlucht, maar zeker niet oppervlakkig. Als ik een keer een boek las van een van.


On Her Majestys Secret Service - John Barry - The Music Of John Barry (CD) Ich Lebe Für Den Augenblick (There Youll Be) - Lena Valaitis - The Very Best Of Lena Valaitis (The R We Are Family - various - Ultimate Disco (CD)

3 thoughts on “Acht Filosofische Miniaturen - No Artist - Demo-CD - Hoorcolleges En Lezingen Op Audio-CD (CD)”

  1. Al ruim een jaar publiceert Home Academy Publishers audio-cd's met lezingen en hoorcolleges. Een van de jongste publicaties is een doosje met 8 CD's getiteld Acht Filosofische Miniaturen .

  2. Al ruim een jaar publiceert Home Academy Publishers audio-cd's met lezingen en hoorcolleges. Een van de jongste publicaties is een doosje met 8 CD's getiteld Acht Filosofische Miniaturen Auteur: Herman Philipse.

  3. Deze serie van hoorcolleges op audio-cd is een wandeling met zevenmijlslaarzen door de geschiedenis van de wijsbegeerte en is bedoeld voor geïnteresseerden zonder veel filosofische achtergrondkennis. In deze hoorcolleges op 8 audio-cd's zet professor Herman Philipse op inspirerende en boeiende wijze de kernpunten van het denken van 8 grote filosofen uiteen/5(9).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING